top of page

Voorstellingen en Projecten

Voor elke doelgroep en elk thema zijn er mogelijkheden om een theatrale invulling te maken. In overleg met de opdrachtgever wordt een programma samengesteld

HR_Hymphamp_-_Dûbelportret-016.jpg
'Dûbelportret'

In Jûnfoljend kabaretprogramma as ferfolch op it earste programma; 'Op portret'.

Yn Dûbelportret sitte fansels ek wer moaie types en prachtige lieten. In pear âlde bekinden komme mei in oar ferhaal mar der binne ek in soad nije figueren.

Sa as Harm op Papadag

In útblust stel op houliksterapy, de fersoarger yn de seniorenflat en noch folle mear.

'Op Portret'

Yn 'Op Portret' litte Jelmar en Fokke nuveraardige personaazjes de revue passearje en spylje koarte stikken út it deistich libben.

 

Ut in oare wize fan sjen nei minsken, en sykje nei de útfergrutting komme dizze personaazjes ta libben en kin elts dy’t se sjocht foaral in oar der yn werkenne.

 

Tegearre mei twa betûfte muzikanten bringe Jelmar en Fokke in programma mei moaie lietsjes en prachtige scenes. 

Kleine kop
LR_-_Hymp_Hamptheater_2020_©_Sieta_Stel
'Tante Jellebel'

Tante Jellebel en het verdwenen meel.

Een voorstelling van Tante Jellebel voor kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) basisonderwijs. Speellocatie: ruim klaslokaal, bijvoorbeeld een speellokaal.

Duur: 40 minuten.

Tante Jellebel wil graag een pannenkoek als ontbijt, maar.. alles is op! Zelfs het meel voor de pannenkoek is helemaal op. Tante Jellebel gaat naar de bakker, maar zijn meel is ook al op! Hmm, tijd om op onderzoek te gaan, zal tante Jellebel erachter komen wat er met meel gebeurd voordat het een broodje of pannenkoek is?

'De trollenfamilie'

Met hun typische uiterlijk komen deze trollen bij ons op bezoek

ze zingen op eigen wijze en eigen taal hun speciale liedjes, iedereen kan meteen meezingen. bij elke hoek van de straat wordt de keuze gemaakt...rechtdoor? bocht om? of terug?

e66157b7-1667-448e-a355-252c4fec18c1 (1).jpg
LR_-_Hymp_Hamptheater_2020_©_Sieta_Stel
'Het VVAT'

Het Veiligheid Voor Alles Team (VVAT) heeft als enige doel de veiligheid voor ieder. Met de Rapid Respons Unit (RRU) zijn zij als eerste ter plaatse voor een calamiteitsinterventie.

 

Van der Heide en stagiare Sietske nemen het publiek mee in alle gekkigheid  Een klassiek geval van zinloos en zinvol geweld

"De  Germanico's"

Deze enthousiaste oosterburen komen het land veroveren met hun muziek. De schlagers  die we allemaal kennen. Mit immer gute Laune verrassen deze reizigers hun gasten.  In de meegenomen vouwwagen  gaan we naar een heerlijk jaren 70 periode.

germanico.jpg
'De Hymphamp'

Meneer en mevrouw Van der Molen reizen met hun Hymphamp van Abu Dabi naar Peasens moddergat om daar natuurlijk een simpel potje thee te drinken.

bottom of page